POZITIVEN ZAKLJUČEK JESENSKEGA DELA LIGAŠKEGA TEKMOVANJA ZA FU13

Sezono smo začeli v manjšem številu, zraven so prišle na žalost tudi kakšne bolezni in poškodbe, zato smo imeli težavo na treningih in tekmah za kvalitetno delo. Nato smo počasi pridobivali na širini igralskega kadra, prav tako pa so igralci kmalu razumeli, kaj jaz kot trener od njih pričakujem – to je trdo delo na treningih in tudi redno obiskovanje treningov in tekem.

V prbližno 3 mesecih smo kot ekipa zelo napredovali na vseh področjih (tehnično, taktično, kondicijsko, tudi osebnostno). Če se samo spomnimo prvih tekem in jih primerjamo z zadnjima 2 ali 3 tekmami, je vidna očitna razlika tako v sami igri, kot tudi v rezultatih. Vseeno pa so fantje šele “štartali” in imajo ogromno prostora za napredek. Ali ga bodo uspeli odkriti pa je odvisno v prvi vrsti od njih samih, saj morajo imeti voljo in željo po napredovanju (v rezultatskem in osebnostnem smislu) na treningih in tudi v prostem času v mejah normalnega.

Kmalu nadaljujemo z zimsko ligo na Ježici, kjer bomo odigrali 9 tekem po sistemu 10+1, kar bo nov izziv, saj se bodo prvič srečali s tem sistemom igre.

Se vidimo na treningih,

KLEMEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s