Selekcija u-13 aktivna v mesecu septembru

Dečki u-13 so po prihodu z priprav odigrali prvo ligaško tekmo, odpravili so se na gostovanje v Ihan. Prvo gostovanje je prineslo zmago za naše Krimovce in sicer z 1-4.  Z hattrickom je na gostovanju blestel Tian Živec, svoj zadetek pa je dodal tudi kapetan ekipe Mark Kastelic Jeršin.

Sledilo je gostovanje pri Nk Olimpiji, za Bežigradom so naši dečki, po izjemno napeti tekmi z malo priložnostmi prišli do minimalne zmage z 1-0. Edini zadetek na tekmi je dosegel debitant Rok Vehovec.

Zadnja tekma v mesecu septembru je bila ponovno v gosteh in sicer pri ekipi Dolomiti Dragomer, ki trenutno zasedajo prvo mesto na lestvici. Kljub borbeni predstavi, so bili domačini tokrat premočni za Krimovce, tekma se je končala z izidom 2-0.

Mesec september so dečki u-13 sklenili z team buildingom v Klečah, kjer jim je po lanski super sezoni v zimski ligi (2.mesto) pripadla nagrada -> paintbal. Tako so v petkovem popoldnevu uživali igralci, starši, kot tudi trener.

V oktobru lahko pričakujemo pester urnik, prva tekma za dečke bo že v tem tednu, saj se bojo na domačem terenu pomerili z ekipo ND Svoboda.

Se vidimo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s